Gyógypárnák

Ajánlatkérés

Nyakpárna

Használata javasolt: gyulladásos (nyakcsigolyák, nyirokcsomók, térd, könyök) panaszok esetén, izületi és izomfájdalmakra.

Használata: a fájó testrészre kell helyezni és a pántokkal rögzíteni. Laza szerkezeténél fogva jól illeszkedik a testfelülethez, átveszi és megtartja a testmeleget. Célszerű addig a fájó testrészen tartani, amíg kényelmes (legalább 1 óráig).
Ficam, rándulás esetén hűtőben lehűtve használjuk, így csökkenti a fájdalmat, a gyulladást, és a bevérzést.

Töltősúly: ~ 0,7 kg.

Gerinc-, derékpárna

Használata javasolt: gyulladásos panaszok esetén, izületi és izomfájdalmakra.

Használata: gerincfájdalmak esetén simítsa el egyenletesen a párnát, és feküdjön rá úgy, hogy a gerincoszlop teljes hosszában érintkezzen a párnával. Laza szerkezeténél fogva a csigolyák jól bele tudnak illeszkedni, átveszi és megtartja a testmeleget. Fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő hatású. Célszerű addig a fájó testrészen tartani, amíg kényelmes (legalább 1 óráig).
Derékpárnaként használva a pántokkal rögzíthetjük. Kényelmi okokból és a súlyeloszlás miatt ajánlatos ebben az esetben is fekve használni.

Töltősúly: ~ 2,6 kg.

Párna

Használata javasolt: gyulladásos (fog, fül, hólyag, prosztata, nyirokcsomók) panaszok esetén, műtéti sebek gyorsabb gyógyulására, bevérzések elkerülésére, izületi és izomfájdalmakra. Hatásosan enyhíti a menstruációs görcsöket.

Használata: a fájó testrészre kell helyezni, vagy ráfeküdni. Laza szerkezeténél fogva jól illeszkedik a testfelülethez, átveszi és megtartja a testmeleget. Célszerű addig a fájó testrészen tartani, amíg kényelmes (legalább 1 óráig).
Éjszakára kispárnaként használható, a meleg sópára belélegzése jó hatással van a légúti betegségekre.
Fogászati, szájsebészeti beavatkozás után hűtőben lehűtve használjuk, így csökkenti a fájdalmat, a gyulladást, és a bevérzést.

Töltősúly: ~ 2,3 kg.

Tekintse meg katalógusunkat >>